Interrock Oy - suomalainen luonnonkivituottaja

Interrock Oy on perustettu vuonna 1993, jonka jälkeen se on kasvanut yhdeksi Suomen johtavista luonnonkivituottajista. Asiakkaitamme ovat muun muassa suuret kansainväliset yritykset Aasiassa, Intiassa ja Euroopassa. Lisäksi kotimaassa toimimme kiviainestoimittajina monille johtaville rakennusalan yrityksille.

Yrityksellämme on useita louhimoita Suomessa. Raakakiven louhiminen keskittyy Pirkanmaalle ja Kaakkois-Suomeen ja Eurajoella murskaamme diabaasia kaikkiin rakennusalan käyttökohteisiin. Toimitamme kiviaineksia asfaltti- ja betoniteollisuuteen sekä muun muassa raidesepeliksi ja kiuaskiviksi. Erikoistuotteisiimme kuuluvat myös voimalaitoksille valmistettavat kiviainekset.

Interrock Oy tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia kivirouhetuotteita. Tuotteistamme löytyy kattavan väriskaalan lisäksi runsas valikoima raekokoja, jotka yhdessä tuotekehittelyn kanssa takaavat kaikille sopivan vaihtoehdon löytymisen. Pienimmät lajikkeet sopivat puutarhahiekaksi esimerkiksi laatoitusten seuraan pihapoluille, kun taas isommilla lajikkeilla rakennetaan näyttäviä elementtejä ympäri pihaa sekä tuodaan väriä isommillekin alueille. Tarjoamme myös erilaisia mikrotuotteita sekä julkisivurouheita. Rouheosastomme pystyy myös tarjoamaan palvelua, jossa toivottu kivilaji pakataan asiakkaan toimittamaan personoituun pussiin. Tarvittaessa voimme hoitaa ainoastaan säkitysprojektin asiakkaan omalla tuotteella sekä säkillä. Ota yhteyttä Eurajoen toimistolle säkityksiin liittyvissä kysymyksissä.

Pihakivipuolella tuotevalikoimaamme kuuluu mm. noppa- ja nupukiviä, muurikiviä ja reunakiviä. Saatavilla on sekä kotimaisesta graniitista lohkottuja kiviä, että sahattuja tuontikiviä.

Lisäksi välitämme koristekiviä ympäri maailmaa, puutarhojen ja pihojen koristeiksi sekä kotien sisustamiseen.

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy varmasti Teillekin sopivat tuotteet. Ottakaa yhteyttä, olemme valmiina täyttämään toiveenne.

Ympäristö

Interrock Oy:n ympäristöperiaatteita ohjaavat asiat:

  • Ympäristölainsäädännön määritykset
  • Ympäristön huomioon ottaminen toiminnan kehittämisessä
  • Raaka-aineiden ja energian tehokas käyttö
  • Ympäristöriskien kartoitus ja ennaltaehkäisy
  • Johdon ja henkilökunnan vastuu ympäristöstä ja siitä huolehtiminen osana jokapäiväistä työtä

Pyrimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti kaivauksista syntynyttä sivukiviainesta.

INTERROCK OY   /  OLKILUODONTIE 380, 27150 EURAJOKI    /   PUH. +35828684600    /   INTERROCK@INTERROCK.FI    /   WWW.INTERROCK.FI