Koristekivet

Koristekivien kanssa toimiessa vain mielikuvitus on rajana niiden käyttöä suunnitellessa. Valikoimastamme löydätte varmasti sopivan kiveen kaikkiin projekteihin. Pysyvästi valikoimissamme olevien tuotteiden lisäksi, pystymme toimitusketjujemme kautta hankkimaan myös muita tuotteita. Näissä tilaustuotteissa minimäärä 20 tn.

Koristekivien toimitukset irtotavarana tai suursäkeissä (á 1,5 tn).

Musta Diabaasi

Koristekivenä musta diabaasi on varma valinta kestävyytensä sekä värinsä puolesta. Musta kivi antaa tilaa muille väreille pihassasi sekä rajaa esimerkiksi nurmialueet kauniilla kontrastilla. Hyvin kulutusta kestävä kivi on myös hyvä valinta myös laajemmille piha-alueille.

Raekoot: 0-2 mm; 2-5 mm; 4-8 mm; 5-12 mm

Koristekivet

Koristekivet

Punainen Graniitti

Punainen graniitti koristekivi on luonnollisen värinen kaunis kivi piha-alueillesi. Punertavan värinsä ansiosta se sopii hyvin laajemmillekin piha-alueille, mutta yhdistyy erinomaisesti esimerkiksi harmaiden laattojen tai isompien kivielementtien kanssa. Kivi sopii myös erinomaisesti viheralueiden katteeksi yleisilmettä siistimään.

Raekoot: 0-2 mm; 2-5 mm; 4-8 mm; 8-12 mm; 4-12 mm

Koristekivet

Koristekivet

Valkoinen Edelsplitt

Kauniin valkoinen kivi on täydellinen värien ja yksityiskohtien korostaja pihassasi. Valkoinen koristekivi soveltuu käytettäväksi niin talon reunustoilla, istutuksien katteena, ruukun alustana kuin itsenäisenä elementtinäkin. Yhdistely iki-vihreiden kasvien kanssa takaa kauniin pihan myös muina kuin kesäkuukausina. Kuten muidenkin koristekivien ja katteiden käytön yhteydessä, maisemointi- tai suodatinkankaan käyttö kiven alla takaa kauneimman ja käytännöllisimmän lopputuloksen.

Raekoot: 0-2 mm; 5-12 mm

Koristekivet

Koristekivet

Harmaa Graniitti

Hillityn kaunis harmaa graniitti koristekivi on kauneimmillaan pihoilla viheralueita reunustamassa, talon seinustoilla tai yhdistettynä isompiin harmaisiin elementteihin ja viherkasveihin. Luonnollisen värinsä ansiosta se sopii kauniisti useimpiin maisemiin.

Raekoot: 0-2 mm; 2-5 mm; 4-8 mm; 8-12 mm; 4-12 mm

Toimitukset: Irtotavarana tai suursäkissä (á 1,5 tn)

Koristekivet

Koristekivet

Merenpohjakivi

Luonnollinen pyöreäksi hioutunut merenpohjakivi vaalean ja ruskean sävyissä on kaunis ja katseenkiinnittävä elementti sekä puutarhassa että sisätiloissa. Kivi sopii erittäin hyvin kasvien alustoille, erilaisiin sommitelmiin kuin vaikkapa japanilaiseen kivipuutarhaan.

Raekoot: 8-12 mm; 30-70 mm

Koristekivet

Koristekivet

Punainen Seulanpääkivi

Myös mukula- tai maisemakivenä tunnetut seulanpääkivet sopivat kaikenlaiseen koristeluun ja kattamiseen pihallasi. Eri kokoja yhdistelemällä saat näyttävimmän lopputuloksen kattaessasi esimerkiksi isoa istutusaluetta.

Raekoot: 25-50 mm; 50-100 mm; 100-200 mm

Toimitukset: Irtotavarana

Koristekivet

Koristekivet

Isot pyöreät koristekivet

Isot koristekivet ovat parhaimmillaan ruukun pinnalla, sekä kivetyksen, puiden tai nurmikon kanssa yhdessä käytettynä. Soveltuvat myös kukka- ja kynttiläasetelmiin.

Värit: Valkoinen kalsiitti, All Mix, Harmaa, Sateenkaari

Raekoot: 20-40 mm

Koristekivet

Koristekivet

Koristekivet

Koristekivet

Kerro meistä kavereillesi